Privacyverklaring

Persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de WetBescherming Persoonsgegevens en met de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In deze gedragscode zijn de regels van deWet BeschermingPersoonsgegevens specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars. Meer informatie over deze gedragscode vindt u in de consumentensamenvatting die hiervan is gemaakt. Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor welke doeleinden verwerken wij uw gegevens?
•voor het beoordelen en accepteren van u als (toekomstige)lid (of donateur);
•het uitvoeren en afwikkelen van overeenkomsten en het beheren van daaruit
voortvloeiende relaties;
•om u te informeren over (met overlijdensamenhangende/
gerelateerde) door DLE-Ureterp geleverde producten en diensten;
•om te kunnen voldoen aan wettelijke bepalingen en voor statistische analyses;
•voor het bestrijden van fraude.

Privacy beleid DLE-URETERP
Het gebruik van deze site

Wij hebben passende maatregelen genomen om uw bezoek aan -en het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Alle personen die van de gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan. Als u onze website bezoekt, kunnen bezoekersgegevens door ons worden verzameld en opgeslagen om de gebruikersvriendelijkheid van onze site te bevorderen. Het is ook mogelijk dat kleine tekstbestanden naar uw computer worden gestuurd ter vergemakkelijking van de communicatie via het elektronische communicatienetwerk. DLE-Ureterp is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met onjuistheden, het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Uw rechten
Wilt u weten of alle gegevens die wij van u hebben ook juist zijn, dan kunt u daar navraag naar doen. Wij moeten u dan binnen vier weken een overzicht van uw gegevens leveren.
U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar
info@dle-ureterp.nl.

Nieuwe ontwikkelingen
De tekst van dit privacy beleid kan,gelet op nieuwe ontwikkelingen, door ons worden aangepast. Bijvoorbeeld in het kader van nieuwe wet- en regelgeving.
Wij raden u dan ook aan deze tekst regelmatig te raadplegen wanneer u onze site bezoekt.
 

 

 

 

 
     
  Nieuws
  > Agenda  ledenvergadering
  > Ledenbrief 2018

  Downloads
  > Statuten  
  > Huishoudelijk reglement 



Voorzitter
R. Dijkstra
Krúslings 39
9247 EK Ureterp
Tel. 0512 30 26 11

Ledenadministratie
Doorgeven van nieuwe leden, verhuizingen en geboortes:
> klik hier